Pickles = probiotický salát
14.5. 2019
V současné době není k dispozici na prodej! (děkujeme)
Proč jíst pickles?
- Dodává do střev příznivé bakterie – napomáhá detoxikaci, rozkládání živin, potlačuje škodlivé bakterie a kvasinky.
- Má všechny výhody zeleniny syrové, ale ještě lepší vstřebatelnost vitamínů a minerálů, i stravitelnost.
- Napomáhá trávení těžších složek stravy – bílkovin, škrobů a tuků, ze sacharidů tvoří kyselinu mléčnou, kterou tělo využívá na tvorbu energie.
- Zlepšuje zdravotní stav: zažívání, kožní onemocnění, alergie, žaludeční problémy, infekce, autoimunitní poruchy atd.
- Nevadí žádným výživovým směrům, naopak zpestří každý jídelníček.
- A hlavně šetří čas – je vždy připravená ke konzumaci.
Probiotika budou pro medicínu 21. století tím, čím byly ve 20. století antibiotika. Dr. Michael McCann imunolog 1999
Proč jíst pickles z Organic farm?
- Používáme naši bio zeleninu, případně od jiných farmářů, dokupujeme pouze sezónně či místně nedostupnou.
- Nepasterujeme: všechny vitamíny, enzymy i probiotické kultury jsou zachovány v největší možné míře.
- Používáme studánkovou vodu bez chloru.
- Používáme kvalitní mořskou sůl, chemicky neupravenou.
- Každý produkt je obohacen něčím navíc: příprava v cedrovém sudu, přidání probiotických kultur Vitaflor, a díky různým přípravám a teplotám je také v každém produktu jiné složení bakterií – doporučujeme střídat druhy.
- Připravujeme za úplňku, který zesiluje pozitivní účinky tohoto produktu.
- Do našeho vědomého tvoření vkládáme pozitivní energii, lásku a vděčnost.
- A také – ke každému nákupu dodáváme recept na domácí přípravu, tak se odvažte a fermentujte😊.